Наукова періодика України Праці Таврійського державного агротехнологічного університету


Коляновська Л. М. 
Розробка виробництва сирокопчених ковбас функціонального спрямування / Л. М. Коляновська // Праці Таврійського державного агротехнологічного університету. Технічні науки. - 2016. - Вип. 16, т. 1. - С. 83-88. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Ptdau_2016_16_1_15
Мета роботи - розробка технології виробництва сирокопчених ковбас з використанням фаршмішалки МС8-150 і збагачення при цьому продукту пробіотичними властивостями. Доведено доцільність використання мікроорганізмів з пробіотичними властивостями, які покращують мікробіологічні та органолептичні показники сирокопчених ковбас.
  Повний текст PDF - 339.265 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Коляновська Л.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Коляновська Л. М. Розробка виробництва сирокопчених ковбас функціонального спрямування / Л. М. Коляновська // Праці Таврійського державного агротехнологічного університету. Технічні науки. - 2016. - Вип. 16, т. 1. - С. 83-88. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Ptdau_2016_16_1_15.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського