Наукова періодика України | Праці Таврійського державного агротехнологічного університету | ||
Коляновська Л. М. Розробка виробництва сирокопчених ковбас функціонального спрямування / Л. М. Коляновська // Праці Таврійського державного агротехнологічного університету. Технічні науки. - 2016. - Вип. 16, т. 1. - С. 83-88. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Ptdau_2016_16_1_15 Мета роботи - розробка технології виробництва сирокопчених ковбас з використанням фаршмішалки МС8-150 і збагачення при цьому продукту пробіотичними властивостями. Доведено доцільність використання мікроорганізмів з пробіотичними властивостями, які покращують мікробіологічні та органолептичні показники сирокопчених ковбас. Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Коляновська Л. М. Розробка виробництва сирокопчених ковбас функціонального спрямування / Л. М. Коляновська // Праці Таврійського державного агротехнологічного університету. Технічні науки. - 2016. - Вип. 16, т. 1. - С. 83-88. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Ptdau_2016_16_1_15. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |