Наукова періодика України Праці Таврійського державного агротехнологічного університету


Черевична Н. І. 
Застосування методологічного підходу до розробки та впровадження системи управління якістю бісквітної продукції на основі концепції НАССР / Н. І. Черевична, В. С. Ольховська // Праці Таврійського державного агротехнологічного університету. - 2014. - Вип. 14, т. 1. - С. 168-173. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Ptdau_2014_14_1_27
Показано застосування функціонально-структурного аналізу під час розробки технологічної схеми виробництва бісквітних напівфабрикатів і розроблено систему управління безпечністю для даної продукції, що базується на концепції НАССР.
  Повний текст PDF - 122.252 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Черевична Н.
  • Ольховська В.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Черевична Н. І. Застосування методологічного підходу до розробки та впровадження системи управління якістю бісквітної продукції на основі концепції НАССР / Н. І. Черевична, В. С. Ольховська // Праці Таврійського державного агротехнологічного університету. - 2014. - Вип. 14, т. 1. - С. 168-173. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Ptdau_2014_14_1_27.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського