Наукова періодика України | Праці Таврійського державного агротехнологічного університету | ||
Проскурня І. О. Обгрунтування використання курячого м’яса та овочевих соків для виробництва варених ковбас дієтичного призначення / І. О. Проскурня // Праці Таврійського державного агротехнологічного університету. - 2014. - Вип. 14, т. 1. - С. 154-159. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Ptdau_2014_14_1_25 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Проскурня І. О. Обгрунтування використання курячого м’яса та овочевих соків для виробництва варених ковбас дієтичного призначення / І. О. Проскурня // Праці Таврійського державного агротехнологічного університету. - 2014. - Вип. 14, т. 1. - С. 154-159. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Ptdau_2014_14_1_25. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |