Наукова періодика України Праці Таврійського державного агротехнологічного університету


Акуленко С. В. 
Влияние режимов куттерования мяса кур механической обвалки на его водосвязывающую способность / С. В. Акуленко, А. Л. Желудков // Праці Таврійського державного агротехнологічного університету. - 2014. - Вип. 14, т. 1. - С. 73-80. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Ptdau_2014_14_1_14
Определены оптимальные режимно-конструктивные параметры работы куттера, обеспечивающие получение максимальной водосвязывающей способности измельчаемого сырья, что обеспечивает получение максимального выхода продукта при последующей термической обработке.
  Повний текст PDF - 729.853 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Акуленко С.
  • Желудков А.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Акуленко С. В. Влияние режимов куттерования мяса кур механической обвалки на его водосвязывающую способность / С. В. Акуленко, А. Л. Желудков // Праці Таврійського державного агротехнологічного університету. - 2014. - Вип. 14, т. 1. - С. 73-80. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Ptdau_2014_14_1_14.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського