Наукова періодика України | Праці Таврійського державного агротехнологічного університету | ||
Акуленко С. В. Влияние режимов куттерования мяса кур механической обвалки на его водосвязывающую способность / С. В. Акуленко, А. Л. Желудков // Праці Таврійського державного агротехнологічного університету. - 2014. - Вип. 14, т. 1. - С. 73-80. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Ptdau_2014_14_1_14 Определены оптимальные режимно-конструктивные параметры работы куттера, обеспечивающие получение максимальной водосвязывающей способности измельчаемого сырья, что обеспечивает получение максимального выхода продукта при последующей термической обработке. Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Акуленко С. В. Влияние режимов куттерования мяса кур механической обвалки на его водосвязывающую способность / С. В. Акуленко, А. Л. Желудков // Праці Таврійського державного агротехнологічного університету. - 2014. - Вип. 14, т. 1. - С. 73-80. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Ptdau_2014_14_1_14. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |