Наукова періодика України | Праці Таврійського державного агротехнологічного університету | ||
Янчева М. О. Аналіз сучасного стану застосування добавок кріопротекторної дії у технологіях замороженої м'ясної продукції / М. О. Янчева, О. Б. Дроменко, Л. Л. Рудніченко // Праці Таврійського державного агротехнологічного університету. - 2012. - Вип. 12, т. 4. - С. 63-69. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Ptdau_2012_12_4_10 Висвітлено результати аналітичних досліджень щодо систематизації відомих на теперішній час речовин, що володіють кріопротекторними властивостями та можуть бути ефективно використані під час виробництва замороженої, зокрема, м'ясної продукції. Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Янчева М. О. Аналіз сучасного стану застосування добавок кріопротекторної дії у технологіях замороженої м'ясної продукції / М. О. Янчева, О. Б. Дроменко, Л. Л. Рудніченко // Праці Таврійського державного агротехнологічного університету. - 2012. - Вип. 12, т. 4. - С. 63-69. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Ptdau_2012_12_4_10. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |