Наукова періодика України Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі


Запаренко Г. В. 
Технологія м’ясних січених виробів із використанням м’яса страуса / Г. В. Запаренко, О. Г. Дьяков, А. С. Савицька, А. О. Борисова // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2019. - Вип. 1. - С. 32-43. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2019_1_5
  Повний текст PDF - 469.773 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Запаренко Г.
  • Дьяков О.
  • Савицька А.
  • Борисова А.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Запаренко Г. В. Технологія м’ясних січених виробів із використанням м’яса страуса / Г. В. Запаренко, О. Г. Дьяков, А. С. Савицька, А. О. Борисова // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2019. - Вип. 1. - С. 32-43. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2019_1_5.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Запаренко Ганна Володимирівна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського