Наукова періодика України Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі


Михайлов В. М. 
Експериментальне визначення коефіцієнта проникності та коефіцієнта опору пористих матеріалів / В. М. Михайлов, Є. А. Брильов, А. Л. Яцук // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2013. - Вип. 1(2). - С. 48-54. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2013_1%282%29__9
  Повний текст PDF - 325.086 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Михайлов В.
  • Брильов Є.
  • Яцук А.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Михайлов В. М. Експериментальне визначення коефіцієнта проникності та коефіцієнта опору пористих матеріалів / В. М. Михайлов, Є. А. Брильов, А. Л. Яцук // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2013. - Вип. 1(2). - С. 48-54. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2013_1(2)__9.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Михайлов Валерій Михайлович (1963–) (технічні науки)
  • Михайлов Валерій Михайлович (1943–) (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського