Наукова періодика України | Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі | ||
Пілюгіна І. С. Розробка програмного засобу навчального призначення для організації самостійної роботи студентів з теми "жорсткість води" / І. С. Пілюгіна, О. Ф. Аксьонова, І. Г. Сибірякова // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2013. - Вип. 1(2). - С. 224-230. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2013_1%282%29__37 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Пілюгіна І. С. Розробка програмного засобу навчального призначення для організації самостійної роботи студентів з теми "жорсткість води" / І. С. Пілюгіна, О. Ф. Аксьонова, І. Г. Сибірякова // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2013. - Вип. 1(2). - С. 224-230. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2013_1(2)__37.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |