Наукова періодика України Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі


Пілюгіна І. С. 
Розробка програмного засобу навчального призначення для організації самостійної роботи студентів з теми "жорсткість води" / І. С. Пілюгіна, О. Ф. Аксьонова, І. Г. Сибірякова // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2013. - Вип. 1(2). - С. 224-230. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2013_1%282%29__37
  Повний текст PDF - 280.99 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Пілюгіна І.
  • Аксьонова О.
  • Сибірякова І.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Пілюгіна І. С. Розробка програмного засобу навчального призначення для організації самостійної роботи студентів з теми "жорсткість води" / І. С. Пілюгіна, О. Ф. Аксьонова, І. Г. Сибірякова // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2013. - Вип. 1(2). - С. 224-230. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2013_1(2)__37.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Пілюгіна Інна Сергіївна (технічні науки)
  • Аксьонова Олена Федорівна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського