Наукова періодика України | Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі | ||
Обозна М. В. Оптимізація параметрів гідротермічної обробки модельної системи сирного продукту з використанням рослинних добавок / М. В. Обозна, В. В. Чаговець, Л. О. Чаговець, Ф. В. Перцевой // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2013. - Вип. 1(2). - С. 164-172. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2013_1%282%29__27 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Обозна М. В. Оптимізація параметрів гідротермічної обробки модельної системи сирного продукту з використанням рослинних добавок / М. В. Обозна, В. В. Чаговець, Л. О. Чаговець, Ф. В. Перцевой // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2013. - Вип. 1(2). - С. 164-172. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2013_1(2)__27.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |