Наукова періодика України Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі


Обозна М. В. 
Оптимізація параметрів гідротермічної обробки модельної системи сирного продукту з використанням рослинних добавок / М. В. Обозна, В. В. Чаговець, Л. О. Чаговець, Ф. В. Перцевой // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2013. - Вип. 1(2). - С. 164-172. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2013_1%282%29__27
  Повний текст PDF - 349.796 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Обозна М.
  • Чаговець В.
  • Чаговець Л.
  • Перцевой Ф.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Обозна М. В. Оптимізація параметрів гідротермічної обробки модельної системи сирного продукту з використанням рослинних добавок / М. В. Обозна, В. В. Чаговець, Л. О. Чаговець, Ф. В. Перцевой // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2013. - Вип. 1(2). - С. 164-172. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2013_1(2)__27.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Обозна Маргарита Василівна (технічні науки)
  • Чаговець Віта Віталіївна (економічні науки)
  • Перцевий Федір Всеволодович (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського