Наукова періодика України Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі


Рогова А. Л. 
Вплив борошна з нуту на поживну цінність виробів із масляного бісквіта / А. Л. Рогова, Л. О. Положишникова // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2013. - Вип. 1(2). - С. 134-141. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2013_1%282%29__23
  Повний текст PDF - 280.1 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Рогова А.
  • Положишникова Л.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Рогова А. Л. Вплив борошна з нуту на поживну цінність виробів із масляного бісквіта / А. Л. Рогова, Л. О. Положишникова // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2013. - Вип. 1(2). - С. 134-141. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2013_1(2)__23.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Рогова Алла Леонідівна (технічні науки)
  • Положишникова Людмила Олександрівна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського