Наукова періодика України Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі


Дюкарева Г. І. 
Вплив овочевих та ягідних порошків на якість макаронних виробів / Г. І. Дюкарева, Р. О. Стьопін // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2013. - Вип. 1(2). - С. 122-128. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2013_1%282%29__21
  Повний текст PDF - 254.392 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Дюкарева Г.
  • Стьопін Р.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Дюкарева Г. І. Вплив овочевих та ягідних порошків на якість макаронних виробів / Г. І. Дюкарева, Р. О. Стьопін // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2013. - Вип. 1(2). - С. 122-128. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2013_1(2)__21.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Дюкарева Галина Іванівна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського