Наукова періодика України Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі


Головко М. П. 
Формування асортименту та якості фруктово-ягідних мармеладних виробів на основі дикорослих ягід / М. П. Головко, А. А. Рибцева // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2013. - Вип. 1(2). - С. 89-93. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2013_1%282%29__15
  Повний текст PDF - 234.268 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Головко М.
  • Рибцева А.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Головко М. П. Формування асортименту та якості фруктово-ягідних мармеладних виробів на основі дикорослих ягід / М. П. Головко, А. А. Рибцева // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2013. - Вип. 1(2). - С. 89-93. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2013_1(2)__15.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Головко Микола Павлович (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського