Наукова періодика України Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі


Головко М. П. 
Вивчення безпеки м’ясних виробів із кістковою добавкою / М. П. Головко, Т. Л. Колесник, А. О. Колесник, Т. М. Головко // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2013. - Вип. 1(2). - С. 82-89. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2013_1%282%29__14
  Повний текст PDF - 363.341 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Головко М.
  • Колесник Т.
  • Колесник А.
  • Головко Т.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Головко М. П. Вивчення безпеки м’ясних виробів із кістковою добавкою / М. П. Головко, Т. Л. Колесник, А. О. Колесник, Т. М. Головко // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2013. - Вип. 1(2). - С. 82-89. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2013_1(2)__14.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Головко Микола Павлович (технічні науки)
  • Колесник Аліна Олексіївна (1981–) (технічні науки)
  • Головко Тетяна Миколаївна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського