Наукова періодика України | Проблеми інженерно-педагогічної освіти | ||
Ільмінська О. О. Визначення змісту навчання майбутніх фахівців харчової галузі технології м’яса та м’ясопродуктів / О. О. Ільмінська // Проблеми інженерно-педагогічної освіти. - 2013. - № 40-41. - С. 46-50. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pipo_2013_40-41_9 Розглянуто вимоги до змісту навчання технології м'яса та м'ясопродуктів майбутніх інженерів-технологів харчової промисловості. Запропоновано узагальнювати і структурувати зміст навчання цієї теми за такими напрямами: технологія м'яса, технологія м'ясопродуктів, технологія м'ясних банкових консервів.Рассмотрены требования к содержанию обучения технологии мяса и мясопродуктов будущих инженеров-технологов пищевой промышленности. Предложено обобщать и структурировать содержание обучения данной теме по следующим направлениям: технология мяса, технология мясопродуктов, технология мясных баночных консервов.The article considers the requirements to the content of training technology of meat and meat products for the future engineers of the food industry. It is asked to summarize and structure the content of teaching the subject in the following areas: technology of meat, meat technology, the technology of meat canned foods. Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Ільмінська О. О. Визначення змісту навчання майбутніх фахівців харчової галузі технології м’яса та м’ясопродуктів / О. О. Ільмінська // Проблеми інженерно-педагогічної освіти. - 2013. - № 40-41. - С. 46-50. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pipo_2013_40-41_9. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |