Наукова періодика України | Продовольча індустрія АПК | ||
Агунова Л. Біологічна ефективність жирів печінкових паштетів функціонального призначення / Л. Агунова // Продовольча індустрія АПК. - 2015. - № 1-2. - С. 34-37. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Piapk_2015_1-2_9 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Агунова Л. Біологічна ефективність жирів печінкових паштетів функціонального призначення / Л. Агунова // Продовольча індустрія АПК. - 2015. - № 1-2. - С. 34-37. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Piapk_2015_1-2_9. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |