Наукова періодика України | Продовольча індустрія АПК | ||
Баль-Прилипко Л. Ферментація і збагачення мікрофлорою м’якого сирного продукту / Л. Баль-Прилипко, О. Савченко // Продовольча індустрія АПК. - 2015. - № 1-2. - С. 30-33. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Piapk_2015_1-2_8 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Баль-Прилипко Л. Ферментація і збагачення мікрофлорою м’якого сирного продукту / Л. Баль-Прилипко, О. Савченко // Продовольча індустрія АПК. - 2015. - № 1-2. - С. 30-33. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Piapk_2015_1-2_8.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |