Наукова періодика України Продовольча індустрія АПК


Гринченко О. 
Удосконалення технології начинок для борошняних кондитерських та кулінарних виробів / О. Гринченко, О. Неклеса, О. Міронов // Продовольча індустрія АПК. - 2015. - № 1-2. - С. 19-25. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Piapk_2015_1-2_6
  Повний текст PDF - 999.838 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Гринченко О.
  • Неклеса О.
  • Міронов О.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Гринченко О. Удосконалення технології начинок для борошняних кондитерських та кулінарних виробів / О. Гринченко, О. Неклеса, О. Міронов // Продовольча індустрія АПК. - 2015. - № 1-2. - С. 19-25. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Piapk_2015_1-2_6.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського