Наукова періодика України | Продовольча індустрія АПК | ||
Гринченко О. Удосконалення технології начинок для борошняних кондитерських та кулінарних виробів / О. Гринченко, О. Неклеса, О. Міронов // Продовольча індустрія АПК. - 2015. - № 1-2. - С. 19-25. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Piapk_2015_1-2_6 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Гринченко О. Удосконалення технології начинок для борошняних кондитерських та кулінарних виробів / О. Гринченко, О. Неклеса, О. Міронов // Продовольча індустрія АПК. - 2015. - № 1-2. - С. 19-25. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Piapk_2015_1-2_6. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |