Наукова періодика України Обладнання та технології харчових виробництв


Завалій О. О. 
Пристрої інфрачервоного сушіння сільськогосподарської продукції / О. О. Завалій // Обладнання та технології харчових виробництв. - 2013. - Вип. 31. - С. 55-63. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Otkhv_2013_31_9
  Повний текст PDF - 751.377 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Завалій О.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Завалій О. О. Пристрої інфрачервоного сушіння сільськогосподарської продукції / О. О. Завалій // Обладнання та технології харчових виробництв. - 2013. - Вип. 31. - С. 55-63. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Otkhv_2013_31_9.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Завалій Олексій Олексійович (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського