Наукова періодика України | Обладнання та технології харчових виробництв | ||
Завалій О. О. Пристрої інфрачервоного сушіння сільськогосподарської продукції / О. О. Завалій // Обладнання та технології харчових виробництв. - 2013. - Вип. 31. - С. 55-63. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Otkhv_2013_31_9 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Завалій О. О. Пристрої інфрачервоного сушіння сільськогосподарської продукції / О. О. Завалій // Обладнання та технології харчових виробництв. - 2013. - Вип. 31. - С. 55-63. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Otkhv_2013_31_9.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |