Наукова періодика України | Обладнання та технології харчових виробництв | ||
Топольник В. Г. Визначення оптимальних умов процесу подрібнення суміші білого і червоного м’яса курятини для збільшення вологозв’язуючої здатності фаршів / В. Г. Топольник, Н. М. Стукальська // Обладнання та технології харчових виробництв. - 2013. - Вип. 31. - С. 196-203. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Otkhv_2013_31_26 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Топольник В. Г. Визначення оптимальних умов процесу подрібнення суміші білого і червоного м’яса курятини для збільшення вологозв’язуючої здатності фаршів / В. Г. Топольник, Н. М. Стукальська // Обладнання та технології харчових виробництв. - 2013. - Вип. 31. - С. 196-203. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Otkhv_2013_31_26.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |