Наукова періодика України Обладнання та технології харчових виробництв


Топольник В. Г. 
Визначення оптимальних умов процесу подрібнення суміші білого і червоного м’яса курятини для збільшення вологозв’язуючої здатності фаршів / В. Г. Топольник, Н. М. Стукальська // Обладнання та технології харчових виробництв. - 2013. - Вип. 31. - С. 196-203. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Otkhv_2013_31_26
  Повний текст PDF - 4.693 Mb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Топольник В.
  • Стукальська Н.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Топольник В. Г. Визначення оптимальних умов процесу подрібнення суміші білого і червоного м’яса курятини для збільшення вологозв’язуючої здатності фаршів / В. Г. Топольник, Н. М. Стукальська // Обладнання та технології харчових виробництв. - 2013. - Вип. 31. - С. 196-203. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Otkhv_2013_31_26.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Топольник Віра Григорівна (технічні науки)
  • Стукальська Наталія Миколаївна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського