![]() | Наукова періодика України | ![]() | Обладнання та технології харчових виробництв |
Свідло К. В. Підходи до створення безалкогольних напоїв геродієтичного призначення / К. В. Свідло // Обладнання та технології харчових виробництв. - 2013. - Вип. 31. - С. 179-185. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Otkhv_2013_31_24 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Свідло К. В. Підходи до створення безалкогольних напоїв геродієтичного призначення / К. В. Свідло // Обладнання та технології харчових виробництв. - 2013. - Вип. 31. - С. 179-185. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Otkhv_2013_31_24.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) ![]() |
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |