Наукова періодика України Обладнання та технології харчових виробництв


Гніцевич В. А. 
Розробка технології білково-рослинного напівфабрикату на основі молочної сироватки та визначення термінів його зберігання / В. А. Гніцевич, Н. А. Федотова, К. Ю. Мечетна // Обладнання та технології харчових виробництв. - 2013. - Вип. 31. - С. 133-140. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Otkhv_2013_31_18
  Повний текст PDF - 435.274 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Гніцевич В.
  • Федотова Н.
  • Мечетна К.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Гніцевич В. А. Розробка технології білково-рослинного напівфабрикату на основі молочної сироватки та визначення термінів його зберігання / В. А. Гніцевич, Н. А. Федотова, К. Ю. Мечетна // Обладнання та технології харчових виробництв. - 2013. - Вип. 31. - С. 133-140. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Otkhv_2013_31_18.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Гніцевич Вікторія Альбертівна (технічні науки)
  • Федотова Нелля Анатоліївна (технічні науки)
  • Федотова Наталія Анатоліївна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського