Наукова періодика України | Обладнання та технології харчових виробництв | ||
Заплетніков І. М. Методика розрахунку параметрів різання дисковим ножем за умови коливального способу подання харчового продукту / І. М. Заплетніков, А. К. Пільненко // Обладнання та технології харчових виробництв. - 2013. - Вип. 31. - С. 63-73. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Otkhv_2013_31_10 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Заплетніков І. М. Методика розрахунку параметрів різання дисковим ножем за умови коливального способу подання харчового продукту / І. М. Заплетніков, А. К. Пільненко // Обладнання та технології харчових виробництв. - 2013. - Вип. 31. - С. 63-73. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Otkhv_2013_31_10.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |