Наукова періодика України | Науковий вісник Чернівецького університету | ||
Мохосоєва М. М. Реалізація інтенсивності смакової ознаки за допомогою словотвірних засобів (на матеріалі англійської, німецької та української мов) / М. М. Мохосоєва // Науковий вісник Чернівецького університету. Романо-слов'янський дискурс. - 2013. - Вип. 645. - С. 42-46. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Nvchu_rsd_2013_645_11 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Мохосоєва М. М. Реалізація інтенсивності смакової ознаки за допомогою словотвірних засобів (на матеріалі англійської, німецької та української мов) / М. М. Мохосоєва // Науковий вісник Чернівецького університету. Романо-слов'янський дискурс. - 2013. - Вип. 645. - С. 42-46. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Nvchu_rsd_2013_645_11.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |