Наукова періодика України Наукові праці Національного університету харчових технологій


Білько М. В. 
Обґрунтування методу шампанізації при виробництві сортових ігристих рожевих вин / М. В. Білько // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2017. - Т. 23, № 5(2). - С. 162-168. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2017_23_5%282%29__22
  Повний текст PDF - 360.193 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Білько М.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Білько М. В. Обґрунтування методу шампанізації при виробництві сортових ігристих рожевих вин / М. В. Білько // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2017. - Т. 23, № 5(2). - С. 162-168. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2017_23_5(2)__22.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Білько Марина Володимирівна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського