Наукова періодика України | Наукові праці Національного університету харчових технологій | ||
Білько М. В. Обґрунтування методу шампанізації при виробництві сортових ігристих рожевих вин / М. В. Білько // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2017. - Т. 23, № 5(2). - С. 162-168. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2017_23_5%282%29__22 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Білько М. В. Обґрунтування методу шампанізації при виробництві сортових ігристих рожевих вин / М. В. Білько // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2017. - Т. 23, № 5(2). - С. 162-168. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2017_23_5(2)__22.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |