Книжкові видання та компакт-диски Журнали та продовжувані видання Автореферати дисертацій Реферативна база даних Наукова періодика України Тематичний навігатор Авторитетний файл імен осіб
|
Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер "Mozilla Firefox" |
|
|
Повнотекстовий пошук
Пошуковий запит: (<.>I=Ж69879/2017/23/5(2)<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 1
|
| Наукові праці Національного університету харчових технологій.- Київ Naukovì pracì Nacìonalʹnogo unìversitetu harčovih tehnologìj- Титул.
- Зміст.
- Пирог Т. П., Никитюк Л. В., Сидор І., Палійчук О. І., Петренко Н. В. Антимікробна активність поверхнево-активних речовин, синтезованих A. calcoaceticus IМВ В-7241, R. erythropolis IМВ Ac-5017 і N. Vaccinii IМВ В-7405 на промислових відходах. - C. 8-16.
- Арич М. І., Шірінян Л. В. Дослідження конкурентоспроможності страхового ринку України: географічний аналіз. - C. 17-25.
- Степанець О. І., Пригодій Д. В., Ткачук Н. А. Динаміка і енергетична рекуперація в технологічних машинах. - C. 26-32.
- Маяк О. А., Сардаров А. М. Дослідження впливу режимів сушіння вібраційної вакуумної сушарки на колориметричні показники рослинної сировини. - C. 33-39.
- Бабанов І. Г., Бабанова О. І., Беседа С. Д., Шевченко А. О. Дослідження з метою вдосконалення камери для теплового оброблення ковбасних виробів. - C. 40-46.
- Якимчук М. В., Гавва О. М. Методологічні засади створення функціональних кластерів мехатронних модулів пакувального обладнання. - C. 47-54.
- Українець А. І., Шиян П. Л., Булій Ю. В., Куц А. М. Інноваційна технологія ректифікації в режимі роздільного руху фаз. - C. 55-62.
- Сукманов В. О., Зав’ялов В. Л., Маринін А. І. Дослідження процесу екстрагування виннокислих сполук із виноградних вичавок субкритичною водою. - C. 63-74.
- Шестеренко В. Є., Ізволенський І. Є. Оптимізація системи компенсації реактивної потужності цукрового заводу. - C. 75-82.
- Балюта С. М., Копилова Л. О., Литвин І. Ю. Системний аналіз і підходи до побудови автоматизованої системи керування електроспоживанням та електропостачанням промислового підприємства. - C. 83-89.
- Кузьмик У. Г., Ющенко Н. М., Пасічний В. М., Миколів І. М. Визначення вмісту біологічно активних речовин у розроблених композиціях прянощів. - C. 90-93.
- Сімахіна Г. О., Науменко Н. В. Функціональні зміни в організмі людини в екстремальних умовах та їх біокорегування компонентами харчових продуктів. - C. 94-102.
- Суходольська Н. П., Іщенко В. М., Кочубей-Литвиненко О. В. Пошуки маркерів детектування фальсифікатів питних видів молока поєднанням аналітичних і хемометричних методів. - C. 103-107.
- Лісовська Т. О., Деркач А. В., Стадник І. Я. Вивчення можливості використання екструдованого кукурудзяного борошна в технології борошняних кондитерських виробів оздоровчого призначення. - C. 108-115.
- Шульга О. С., Чорна А. І. Декстрини Шардингера як сировина для їстівних плівок і покриттів. - C. 116-124.
- Божко Н. В., Тищенко В. І., Пасічний В. М., Мороз О. О. Розробка рецептур варено-копчених ковбас з м’ясом качки мускусної. - C. 125-130.
- Пивоваров Є. П., Неклеса О. П., Степанькова Г. В., Коротаєва Є. О., Тютюкова Д. О., Діхтярь А. М., Мряченко Н. В. Наукові основи технологій харчової продукції лікувально-профілактичного призначення, одержаної шляхом акумуляції функціональних інгредієнтів. - C. 131-141.
- Гончaренко Т. Ю., Топчій О. A., Кишенько І. І. Дослідження ефективності різних способів підготовки рослинної сировини у рецептурі посічених нaпівфaбрикaтів. - C. 142-148.
- Павлюк Р. Ю., Погарська В. В., Балабай К. С., Погарський О. С., Стуконоженко Т. А., Какадій Ю. П. Вплив механолізу на активацію важкорозчинних нанокомплексів гетерополісахаридів при розробці нанотехнологій рослинних добавок. - C. 149-161.
- Білько М. В. Обґрунтування методу шампанізації при виробництві сортових ігристих рожевих вин. - C. 162-168.
- Притульська Н. В., Карпенко П. О., Кравченко М. Ф., Гніцевич В. А., Федорова Д. В., Юдіна Т. І. Науково-практичні аспекти розроблення харчових продуктів для військовослужбовців. - C. 169-185.
- Іоргачова К. Г., Лебеденко Т. Є., Кожевнікова В. О., Соколова Н. Ю. Фітоекстракти у вирішенні проблем і завдань хлібопечення. - C. 186-198.
- Жигунов Д. О., Соц С. М., Кустов І. О. Особливості використання голозерного вівса та голозерного ячменю при розробці нових високоякісних продуктів харчування на зерновій основі. - C. 199-206.
- Махинько В. М. Номограф для визначення добової потреби людини в енергії та білку. - C. 207-211.
- Пешук Л. В., Заболотня О. О., Іванова Т. М. Фізико-хімічні показники м’яса птиці механічного обвалювання, промитого різними органічними кислотами. - C. 212-219.
- Фролова Н. Е., Українець А. І., Силка І. М., Науменко К. А., Чепель Н. В. Актуальність і шляхи перероблення вітчизняної ефіро-олійної сировини в харчові ароматизатори. - C. 220-228.
- Кузьмін О. В., Суйков С. Ю. Встановлення релаксації у водно-спиртових системах у процесі електрохімічної активації питної води. - C. 229-238.
- Білик О. А. Розробка комплексних хлібо-пекарських поліпшувачів для хлібобулочних виробів подовженого терміну зберігання. - C. 239-247.
- До відома авторів.
| 2017 | Т. 23 | № 5(2)
|
|
|
|