Бази даних


Наукова періодика України - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Повнотекстовий пошук
Список видань за алфавітом назв:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  L  M  N  O  P  R  S  T  U  V  W  
А  Б  В  Г  Ґ  Д  Е  Є  Ж  З  И  І  К  Л  М  Н  О  П  Р  С  Т  У  Ф  Х  Ц  Ч  Ш  Щ  Э  Ю  Я  

Авторський покажчик    Покажчик назв публікацій



Пошуковий запит: (<.>I=Ж69879/2017/23/5(2)<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

 
Наукові праці Національного університету харчових технологій
.- Київ
Naukovì pracì Nacìonalʹnogo unìversitetu harčovih tehnologìj

  1. Титул.
  2. Зміст.
  3. Пирог Т. П., Никитюк Л. В., Сидор І., Палійчук О. І., Петренко Н. В. Антимікробна активність поверхнево-активних речовин, синтезованих A. calcoaceticus IМВ В-7241, R. erythropolis IМВ Ac-5017 і N. Vaccinii IМВ В-7405 на промислових відходах. - C. 8-16.
  4. Арич М. І., Шірінян Л. В. Дослідження конкурентоспроможності страхового ринку України: географічний аналіз. - C. 17-25.
  5. Степанець О. І., Пригодій Д. В., Ткачук Н. А. Динаміка і енергетична рекуперація в технологічних машинах. - C. 26-32.
  6. Маяк О. А., Сардаров А. М. Дослідження впливу режимів сушіння вібраційної вакуумної сушарки на колориметричні показники рослинної сировини. - C. 33-39.
  7. Бабанов І. Г., Бабанова О. І., Беседа С. Д., Шевченко А. О. Дослідження з метою вдосконалення камери для теплового оброблення ковбасних виробів. - C. 40-46.
  8. Якимчук М. В., Гавва О. М. Методологічні засади створення функціональних кластерів мехатронних модулів пакувального обладнання. - C. 47-54.
  9. Українець А. І., Шиян П. Л., Булій Ю. В., Куц А. М. Інноваційна технологія ректифікації в режимі роздільного руху фаз. - C. 55-62.
  10. Сукманов В. О., Зав’ялов В. Л., Маринін А. І. Дослідження процесу екстрагування виннокислих сполук із виноградних вичавок субкритичною водою. - C. 63-74.
  11. Шестеренко В. Є., Ізволенський І. Є. Оптимізація системи компенсації реактивної потужності цукрового заводу. - C. 75-82.
  12. Балюта С. М., Копилова Л. О., Литвин І. Ю. Системний аналіз і підходи до побудови автоматизованої системи керування електроспоживанням та електропостачанням промислового підприємства. - C. 83-89.
  13. Кузьмик У. Г., Ющенко Н. М., Пасічний В. М., Миколів І. М. Визначення вмісту біологічно активних речовин у розроблених композиціях прянощів. - C. 90-93.
  14. Сімахіна Г. О., Науменко Н. В. Функціональні зміни в організмі людини в екстремальних умовах та їх біокорегування компонентами харчових продуктів. - C. 94-102.
  15. Суходольська Н. П., Іщенко В. М., Кочубей-Литвиненко О. В. Пошуки маркерів детектування фальсифікатів питних видів молока поєднанням аналітичних і хемометричних методів. - C. 103-107.
  16. Лісовська Т. О., Деркач А. В., Стадник І. Я. Вивчення можливості використання екструдованого кукурудзяного борошна в технології борошняних кондитерських виробів оздоровчого призначення. - C. 108-115.
  17. Шульга О. С., Чорна А. І. Декстрини Шардингера як сировина для їстівних плівок і покриттів. - C. 116-124.
  18. Божко Н. В., Тищенко В. І., Пасічний В. М., Мороз О. О. Розробка рецептур варено-копчених ковбас з м’ясом качки мускусної. - C. 125-130.
  19. Пивоваров Є. П., Неклеса О. П., Степанькова Г. В., Коротаєва Є. О., Тютюкова Д. О., Діхтярь А. М., Мряченко Н. В. Наукові основи технологій харчової продукції лікувально-профілактичного призначення, одержаної шляхом акумуляції функціональних інгредієнтів. - C. 131-141.
  20. Гончaренко Т. Ю., Топчій О. A., Кишенько І. І. Дослідження ефективності різних способів підготовки рослинної сировини у рецептурі посічених нaпівфaбрикaтів. - C. 142-148.
  21. Павлюк Р. Ю., Погарська В. В., Балабай К. С., Погарський О. С., Стуконоженко Т. А., Какадій Ю. П. Вплив механолізу на активацію важкорозчинних нанокомплексів гетерополісахаридів при розробці нанотехнологій рослинних добавок. - C. 149-161.
  22. Білько М. В. Обґрунтування методу шампанізації при виробництві сортових ігристих рожевих вин. - C. 162-168.
  23. Притульська Н. В., Карпенко П. О., Кравченко М. Ф., Гніцевич В. А., Федорова Д. В., Юдіна Т. І. Науково-практичні аспекти розроблення харчових продуктів для військовослужбовців. - C. 169-185.
  24. Іоргачова К. Г., Лебеденко Т. Є., Кожевнікова В. О., Соколова Н. Ю. Фітоекстракти у вирішенні проблем і завдань хлібопечення. - C. 186-198.
  25. Жигунов Д. О., Соц С. М., Кустов І. О. Особливості використання голозерного вівса та голозерного ячменю при розробці нових високоякісних продуктів харчування на зерновій основі. - C. 199-206.
  26. Махинько В. М. Номограф для визначення добової потреби людини в енергії та білку. - C. 207-211.
  27. Пешук Л. В., Заболотня О. О., Іванова Т. М. Фізико-хімічні показники м’яса птиці механічного обвалювання, промитого різними органічними кислотами. - C. 212-219.
  28. Фролова Н. Е., Українець А. І., Силка І. М., Науменко К. А., Чепель Н. В. Актуальність і шляхи перероблення вітчизняної ефіро-олійної сировини в харчові ароматизатори. - C. 220-228.
  29. Кузьмін О. В., Суйков С. Ю. Встановлення релаксації у водно-спиртових системах у процесі електрохімічної активації питної води. - C. 229-238.
  30. Білик О. А. Розробка комплексних хлібо-пекарських поліпшувачів для хлібобулочних виробів подовженого терміну зберігання. - C. 239-247.
  31. До відома авторів.
2017
Т. 23
№ 5(2)
 
Відділ наукової організації електронних інформаційних ресурсів
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського