Наукова періодика України Наукові праці Національного університету харчових технологій


Сухенко В. Ю. 
Качество фаршей колбасных изделий и его изменение в процессе измельчения / В. Ю. Сухенко, Ю. Г. Сухенко, М. М. Муштрук, В. П. Васылив, Ю. И. Бойко // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2017. - Т. 23, № 5(1). - С. 161-175. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2017_23_5%281%29__22
Определено влияние способов и режимов измельчения мясных фаршей для обеспечения высокого выхода и качества колбасных изделий. Показано, что кратность измельчения составляющих сырья определяет реологические, структурно-механические и качественные показатели. Способ резания влияет на состояние мышечных, жировых, соединительных тканей, растворимость белковой фракции и является решающим фактором при создании приборов для контроля фаршеприготовления.
  Повний текст PDF - 1.075 Mb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Сухенко В.
  • Сухенко Ю.
  • Муштрук М.
  • Васылив В.
  • Бойко Ю.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Сухенко В. Ю. Качество фаршей колбасных изделий и его изменение в процессе измельчения / В. Ю. Сухенко, Ю. Г. Сухенко, М. М. Муштрук, В. П. Васылив, Ю. И. Бойко // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2017. - Т. 23, № 5(1). - С. 161-175. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2017_23_5(1)__22.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Сухенко Владислав Юрійович (1974–) (технічні науки)
  • Сухенко Вікторія Юріївна (технічні науки)
  • Сухенко Юрій Григорович (1951–2020) (технічні науки)
  • Муштрук Михайло Михайлович (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського