Наукова періодика України | Наукові праці Національного університету харчових технологій | ||
Сухенко В. Ю. Качество фаршей колбасных изделий и его изменение в процессе измельчения / В. Ю. Сухенко, Ю. Г. Сухенко, М. М. Муштрук, В. П. Васылив, Ю. И. Бойко // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2017. - Т. 23, № 5(1). - С. 161-175. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2017_23_5%281%29__22 Определено влияние способов и режимов измельчения мясных фаршей для обеспечения высокого выхода и качества колбасных изделий. Показано, что кратность измельчения составляющих сырья определяет реологические, структурно-механические и качественные показатели. Способ резания влияет на состояние мышечных, жировых, соединительных тканей, растворимость белковой фракции и является решающим фактором при создании приборов для контроля фаршеприготовления. Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Сухенко В. Ю. Качество фаршей колбасных изделий и его изменение в процессе измельчения / В. Ю. Сухенко, Ю. Г. Сухенко, М. М. Муштрук, В. П. Васылив, Ю. И. Бойко // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2017. - Т. 23, № 5(1). - С. 161-175. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2017_23_5(1)__22.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |