Бази даних


Наукова періодика України - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Повнотекстовий пошук
Список видань за алфавітом назв:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  L  M  N  O  P  R  S  T  U  V  W  
А  Б  В  Г  Ґ  Д  Е  Є  Ж  З  И  І  К  Л  М  Н  О  П  Р  С  Т  У  Ф  Х  Ц  Ч  Ш  Щ  Э  Ю  Я  

Авторський покажчик    Покажчик назв публікацій



Пошуковий запит: (<.>I=Ж69879/2017/23/5(1)<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

 
Наукові праці Національного університету харчових технологій
.- Київ
Naukovì pracì Nacìonalʹnogo unìversitetu harčovih tehnologìj

  1. Титул.
  2. Зміст.
  3. Історичний нарис розвитку Проблемної науково-дослідної лабораторії НУХТ. - C. 8-14.
  4. Пирог Т., Гаврилкіна Д., Леонова Н., Шевчук Т. Вплив умов культивування продуцентів поверхнево-активних речовин Acinetobacter calcoaceticus IМВ В-7241, Rhodococcus erythropolis IМВ Ac-5017 і Nocardia vaccinii IМВ В-7405 на синтез фітогормонів. - C. 15-22.
  5. Швець В. В., Карпенко О. В., Новіков В. П., Лубенець В. І. Вплив композицій поверхнево-активного рамноліпідного біокомплексу і тіосульфонатів на ростові показники пшениці озимої у модельних умовах посухи. - C. 23-27.
  6. Asaulyuk T., Semeshko O., Saribyekova Yu. Creating environmentally friendly polymer coatings for textile packaging materials. - C. 28-35.
  7. Черно Н. К., Гураль Л. С., Антіпіна О. О. Отримання арабіногалактану з вітчизняної сировини та його характеристика. - C. 36-45.
  8. Данилкович А. Г., Ліщук В. І. Розробка маловідходних енергоощадних біотехнологій виробництва еластичних шкіряних матеріалів. - C. 46-54.
  9. Потапов В. О., Якушенко Є. М. Теорія і техніка сушіння термолабільної сировини в установках змішаного енергопідводу. - C. 55-64.
  10. Шевченко О. Ю., Cоколенко А. І., Костюк В. С. Генерування енергетичних імпульсів у середовищах бродильних апаратів. - C. 65-71.
  11. Деркач А. В., Лісовська Т. О., Стадник І. Я. Обгрунтування оптимальних параметрів валків для розкачування тіста. - C. 72-79.
  12. Бабанов І. Г., Потапов В. О., Прасол С. В., Шевченко А. О. Модель кінетики тепломасопереносу в процесі НВЧ-обробки харчової сировини. - C. 80-86.
  13. Мисюра Т. Г., Зав’ялов В. Л., Лобок О. П., Попова Н. В., Запорожець Ю. В. Математичний опис структури гідродинамічних потоків при віброекстрагуванні на основі комірчастої моделі. - C. 87-97.
  14. Гавва О. М., Кривопляс-Володіна Л. О., Деренівська А. В. Багатокритеріальний структурно-параметричний синтез функціональних модулів потоково-технологічних пакувальних систем. - C. 98-108.
  15. Юкало В. Г., Сторож Л. А. Отримання біоактивних казеїнових фосфопептидів з використанням різних розчинників. - C. 109-114.
  16. Євлаш В. В., Кузнецова Т. О., Артамонова М. В., Фощан А. Л., Отрошко Н. О., Пілюгіна І. С., Железняк З. В., Вовчинський І. С., Калугін О. М. Розробка науково обґрунтованих технологій продукції підвищеної харчової цінності з використанням структуроутворювачів різного походження. - C. 115-123.
  17. Захаров В. В., Змієвський Ю. Г., Білецька І. М., Мирончук В. Г. Озонування рідин молочної промисловості. - C. 124-130.
  18. Черевко О. І., Дубініна А. А., Михайлов В. М., Щербакова Т. В., Ленерт С. О. Визначення впливу внутрішніх і зовнішніх чинників на формування кольору фруктів за допомогою кольорових характеристик. - C. 131-138.
  19. Головко М. П., Головко Т. М., Геліх А. О. Дослідження структурних і біохімічних змін при заморожуванні та зберіганні напівфабрикату з молюсків прісноводних. - C. 139-145.
  20. Пасічний В. М., Полумбрик М. О., Полумбрик М. М., Литвяк В. В., Вишневський О. Дослідження морфології поверхні і текстури фаршу варених ковбас. - C. 146-152.
  21. Василенко З. В., Никулин В. И., Лазовикова Л. В. Влияние параметров гидролиза протопектина гранулированных выжимок яблок на выход и показатели качества получаемого пектина. - C. 153-160.
  22. Сухенко В. Ю., Сухенко Ю. Г., Муштрук М. М., Васылив В. П., Бойко Ю. И. Качество фаршей колбасных изделий и его изменение в процессе измельчения. - C. 161-175.
  23. Кочубей-Литвиненко О. В., Чернюшок О. А. Нові підходи до мікроелементного збагачення сухих концентратів із молочної сироватки. - C. 176-185.
  24. Українець А. І., Большак Ю. В., Маринін А. І. Застосування безреагентно модифікованої води для підвищення ефективності харчового виробництва і поліпшення якості продукції. - C. 186-199.
  25. Притульська Н. В., Мотузка Ю. М., Гуліч М. П., Асланян С. А., Антюшко Д. П. Науково-практичні підходи до розробки продуктів для нутрітивної підтримки поранених, постраждалих і хворих в екстремальних умовах бойових дій та на етапах медичної евакуації. - C. 200-208.
  26. Єгоров Б. В., Жигунов Д. О., Мардар М. Р., Значек Р. Р., Жигунова Г. Д. Технологічні властивості зерна полби та спельти і перспективи їх використання для виробництва харчових продуктів. - C. 209-216.
  27. Іоргачова К. Г., Макарова О. В., Хвостенко К. В., Котузаки О. М. Підвищення та стабілізація якості борошняних кондитерських виробів завдяки використанню різних видів борошна. - C. 217-228.
  28. Носенко Т. Т., Черства А. О., Королюк Т. А. Вплив попередньої ферментативної обробки ріпакової м’ятки на активність ліпази та показники якості олії. - C. 229-235.
  29. Верхівкер Я. Г., Мирошніченко О. М., Альтман Е. І. Методологія розробки сучасної нормативно-технологічної документації для виробництва харчової продукції з урахуванням вимог міжнародних стандартів. - C. 236-241.
  30. Ющенко Н. М., Грабова Т. Л., Кузьмик У. Г., Пасічний В. М. Визначення технологічних параметрів отримання екстракту сумаху для подальшого використання у технології кисломолочних паст. - C. 242-247.
  31. До відома авторів.
2017
Т. 23
№ 5(1)
 
Відділ наукової організації електронних інформаційних ресурсів
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського