Наукова періодика України | Наукові праці Національного університету харчових технологій | ||
Євлаш В. В. Розробка науково обґрунтованих технологій продукції підвищеної харчової цінності з використанням структуроутворювачів різного походження / В. В. Євлаш, Т. О. Кузнецова, М. В. Артамонова, А. Л. Фощан, Н. О. Отрошко, І. С. Пілюгіна, З. В. Железняк, І. С. Вовчинський, О. М. Калугін // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2017. - Т. 23, № 5(1). - С. 115-123. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2017_23_5%281%29__16 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Євлаш В. В. Розробка науково обґрунтованих технологій продукції підвищеної харчової цінності з використанням структуроутворювачів різного походження / В. В. Євлаш, Т. О. Кузнецова, М. В. Артамонова, А. Л. Фощан, Н. О. Отрошко, І. С. Пілюгіна, З. В. Железняк, І. С. Вовчинський, О. М. Калугін // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2017. - Т. 23, № 5(1). - С. 115-123. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2017_23_5(1)__16.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |