Наукова періодика України Наукові праці Національного університету харчових технологій


Українець А. І. 
Використання білкових наповнювачів у виробництві напівкопчених ковбас / А. І. Українець, В. М. Пасічний, О. О. Мороз, І. В. Неводюк // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2017. - Т. 23, № 2. - С. 226-233. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2017_23_2_29
Комбінування м'яса і тваринних білків з урахуванням принципів харчової комбінаторики розширює можливості для створення якісних продуктів харчування цільового призначення. Повноцінні тваринні білки значно кращі за рослинні за біологічною цінностю. Збільшення частки білка тваринного походження в складі ковбасних виробів надає змогу суттєво підвищити значення вологозв'язуючої здатності. Одержані результати підтверджують ефективність стабілізації функціонально-технологічних показників фаршів і збалансованості амінокислотного складу та рівня доступності протеолітичним ферментам при використанні білкового стабілізатора на основі тваринного яловичого білка "Білкозин" з урахуванням кількісних співвідношень рецептурних складових.
  Повний текст PDF - 366.098 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Українець А.
  • Пасічний В.
  • Мороз О.
  • Неводюк І.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Українець А. І. Використання білкових наповнювачів у виробництві напівкопчених ковбас / А. І. Українець, В. М. Пасічний, О. О. Мороз, І. В. Неводюк // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2017. - Т. 23, № 2. - С. 226-233. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2017_23_2_29.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Українець Анатолій Іванович (технічні науки)
  • Пасічний Василь Миколайович (технічні науки)
  • Мороз Олена Олексіївна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського