Наукова періодика України | Наукові праці Національного університету харчових технологій | ||
Гніцевич В. А. Реологічні властивості молочно-білкових концентратів / В. А. Гніцевич, Л. Г. Дейниченко, А. Б. Горальчук // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2017. - Т. 23, № 2. - С. 182-190. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2017_23_2_24 Розглянуто принципи структуроутворення молочно-білкових концентратів, проаналізовано вплив технологічних факторів на модуль миттєвої пружності, модуль еластичності й пластичну в'язкість. Побудовано графічні залежності реологічних показників від температури коагуляції, pH середовища й тривалості попередньої пастеризації сколотин. Визначено вплив ступеня етерифікації протопектину ягідної сировини на структурно-механічні властивості концентратів, типи зв'язків, що утворюються вхарчових системах. З огляду на одержані дані зроблено висновок щодо подальшого використання молочно-білкових концентратів у харчовій технології. Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Гніцевич В. А. Реологічні властивості молочно-білкових концентратів / В. А. Гніцевич, Л. Г. Дейниченко, А. Б. Горальчук // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2017. - Т. 23, № 2. - С. 182-190. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2017_23_2_24.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |