Наукова періодика України Наукові праці Національного університету харчових технологій


Карпова А. О. 
Технологія борошняних кондитерських виробів з використанням нових рецептурних компонентів / А. О. Карпова, К. В. Куниця, Е. В. Білецький // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2017. - Т. 23, № 2. - С. 175-181. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2017_23_2_23
Представлено результати досліджень щодо використання нових рецептурних компонентів у технології борошняних кондитерських виробів. На підставі одержаних результатів встановлено доцільність використання обраних рецептурних компонентів (вівсяне борошно, лохина, мед, цедра лимона) при виробництві випечених кондитерських виробів мафінів. Для одержаних зразків кондитерських виробів досліджено органолептичні, структурно-механічні показники, розрахунковим методом встановлено харчову й енергетичну цінність, вміст вітамінів і мінералів. Визначено, щовикористання запропонованих інгредієнтів надає змогу створити продукт підвищеної харчової цінності з одночасним зниженням енергетичної та розширити асортимент борошняних кондитерських виробів.
  Повний текст PDF - 347.962 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Карпова А.
  • Куниця К.
  • Білецький Е.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Карпова А. О. Технологія борошняних кондитерських виробів з використанням нових рецептурних компонентів / А. О. Карпова, К. В. Куниця, Е. В. Білецький // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2017. - Т. 23, № 2. - С. 175-181. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2017_23_2_23.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Куниця Катерина Вікторівна (технічні науки)
  • Білецький Едуард Володимирович (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського