Наукова періодика України | Наукові праці Національного університету харчових технологій | ||
Мазник Л. В. Використання результатів рейтингової оцінки характеристик індивідуальної пропозиції робочої сили в навчальному процесі / Л. В. Мазник, К. С. Мазник // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2017. - Т. 23, № 2. - С. 93-99. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2017_23_2_14 Обгрунтовано необхідність корегування педагогічних підходів у навчальному процесі на основі рейтингової оцінки індивідуальних характеристик робочої сили та обгрунтовано вибір найбільш важливих для проведення опитування. Оцінку проведено на основі опитування студентів спеціальності "Управління персоналом та економіка праці" різних років навчання з валідацією результатів на основі відповідних статистичних коефіцієнтів і критеріїв. Результати дослідження надають змогу гармонізувативзаємодію всіх суб'єктів навчального процесу з метою формування відповідних компетенцій для студентів вищих навчальних закладів. Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Мазник Л. В. Використання результатів рейтингової оцінки характеристик індивідуальної пропозиції робочої сили в навчальному процесі / Л. В. Мазник, К. С. Мазник // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2017. - Т. 23, № 2. - С. 93-99. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2017_23_2_14.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |