Наукова періодика України Наукові праці Національного університету харчових технологій


Мазник Л. В. 
Використання результатів рейтингової оцінки характеристик індивідуальної пропозиції робочої сили в навчальному процесі / Л. В. Мазник, К. С. Мазник // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2017. - Т. 23, № 2. - С. 93-99. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2017_23_2_14
Обгрунтовано необхідність корегування педагогічних підходів у навчальному процесі на основі рейтингової оцінки індивідуальних характеристик робочої сили та обгрунтовано вибір найбільш важливих для проведення опитування. Оцінку проведено на основі опитування студентів спеціальності "Управління персоналом та економіка праці" різних років навчання з валідацією результатів на основі відповідних статистичних коефіцієнтів і критеріїв. Результати дослідження надають змогу гармонізувативзаємодію всіх суб'єктів навчального процесу з метою формування відповідних компетенцій для студентів вищих навчальних закладів.
  Повний текст PDF - 365.481 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Мазник Л.
  • Мазник К.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Мазник Л. В. Використання результатів рейтингової оцінки характеристик індивідуальної пропозиції робочої сили в навчальному процесі / Л. В. Мазник, К. С. Мазник // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2017. - Т. 23, № 2. - С. 93-99. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2017_23_2_14.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Мазник Ліана Валеріївна (економічні науки)
  • Мазник Лілія Василівна (географічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського