Головко М. П. 
Вивчення комплексу гідроколоїдів і встановлення їх взаємного впливу на утворену структуру драглів / М. П. Головко, Т. О. Кузнецова, Т. М. Головко, А. О. Скляр // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2016. - Т. 22, № 4. - С. 222-230. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2016_22_4_29
Наведено результати визначення структурно-механічних показників модельних систем: желатин, желатин-агар, желатин-агар-хітозан. Проаналізовано ІЧ-спектри сухих плівок цих систем. Досліджено вплив на структуру желатину гідроколоїдів агару та хітозану. Встановлено, що розроблений комплекс гідроколоїдів желатин-агар-хітозан за міцністю, еластичністю та температурою плавлення займає проміжне положення між системами желатин і желатин-агар і відповідає основним вимогам до готового продукту.
  Повний текст PDF - 430.565 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Головко М.
  • Кузнецова Т.
  • Головко Т.
  • Скляр А.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Головко М. П. Вивчення комплексу гідроколоїдів і встановлення їх взаємного впливу на утворену структуру драглів / М. П. Головко, Т. О. Кузнецова, Т. М. Головко, А. О. Скляр // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2016. - Т. 22, № 4. - С. 222-230. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2016_22_4_29.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Головко Микола Павлович (технічні науки)
  • Головко Тетяна Миколаївна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського