Головко М. П.
Вивчення комплексу гідроколоїдів і встановлення їх взаємного впливу на утворену структуру драглів / М. П. Головко, Т. О. Кузнецова, Т. М. Головко, А. О. Скляр // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2016. - Т. 22, № 4. - С. 222-230. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2016_22_4_29
Наведено результати визначення структурно-механічних показників модельних систем: желатин, желатин-агар, желатин-агар-хітозан. Проаналізовано ІЧ-спектри сухих плівок цих систем. Досліджено вплив на структуру желатину гідроколоїдів агару та хітозану. Встановлено, що розроблений комплекс гідроколоїдів желатин-агар-хітозан за міцністю, еластичністю та температурою плавлення займає проміжне положення між системами желатин і желатин-агар і відповідає основним вимогам до готового продукту.
Цитованість авторів публікації:Головко М.Кузнецова Т.
Головко Т.
Скляр А.
Бібліографічний опис для цитування:
Головко М. П. Вивчення комплексу гідроколоїдів і встановлення їх взаємного впливу на утворену структуру драглів / М. П. Головко, Т. О. Кузнецова, Т. М. Головко, А. О. Скляр // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2016. - Т. 22, № 4. - С. 222-230. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2016_22_4_29.
Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
(cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)Головко Микола Павлович (технічні науки)Головко Тетяна Миколаївна (технічні науки)
Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити
"Анкету науковця"
|