Наукова періодика України Наукові праці Національного університету харчових технологій


Фоміна І. М. 
Зміна якості пшеничних зернових пластівців підвищеної біологічної цінності під час зберігання / І. М. Фоміна, О. О. Ізмайлова // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2016. - Т. 22, № 4. - С. 185-191. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2016_22_4_24
Досліджено збереження біологічно активних речовин (БАР) зернових пластівців, визначено кількість вітамінів P, C, вітамінів групи B (B1 і B2) і наявність потенційно небезпечних мікроорганізмів у зернових пластівцях під час зберігання. Одержані результати свідчать про те, що під час зберігання вміст БАР пластівців підвищеної біологічної цінності зменшується, але залишається вищим у порівнянні з пластівцями, виготовленими за традиційною технологією, кількість патогенних мікроорганізмів зменшується з плином часу.
  Повний текст PDF - 461.926 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Фоміна І.
  • Ізмайлова О.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Фоміна І. М. Зміна якості пшеничних зернових пластівців підвищеної біологічної цінності під час зберігання / І. М. Фоміна, О. О. Ізмайлова // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2016. - Т. 22, № 4. - С. 185-191. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2016_22_4_24.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Фоміна Ірина Миколаївна (технічні науки)
  • Ізмайлова Олена Олександрівна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського