Наукова періодика України | Наукові праці Національного університету харчових технологій | ||
Фоміна І. М. Зміна якості пшеничних зернових пластівців підвищеної біологічної цінності під час зберігання / І. М. Фоміна, О. О. Ізмайлова // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2016. - Т. 22, № 4. - С. 185-191. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2016_22_4_24 Досліджено збереження біологічно активних речовин (БАР) зернових пластівців, визначено кількість вітамінів P, C, вітамінів групи B (B Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Фоміна І. М. Зміна якості пшеничних зернових пластівців підвищеної біологічної цінності під час зберігання / І. М. Фоміна, О. О. Ізмайлова // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2016. - Т. 22, № 4. - С. 185-191. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2016_22_4_24.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |