Наукова періодика України Наукові праці Національного університету харчових технологій


Пушка О. С. 
Технологічні властивості кулінарного напівфабрикату для пюреподібних перших страв / О. С. Пушка, А. В. Гавриш, О. В. Нєміріч, Т. І. Іщенко // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2016. - Т. 22, № 4. - С. 175-184. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2016_22_4_23
Визначено технологічні властивості кулінарного напівфабрикату для пюреподібних перших страв. Досліджено агрегативну стійкість, ступінь кристалічності, ступінь синерезису, кислотне та перекисне число модельних систем і кулінарного напівфабрикату. Обгрунтовано рецептуру кулінарних напівфабрикату та концентрату для супів-пюре, які складаються з модифікованого крохмалю з восковидної кукурудзи (Thermflo або Thermtex), олії рослинної, ефіру лимонної кислоти та води (для кулінарного напівфабрикату). Встановлено, що поверхнево-активні речовини покращують технологічні властивості кулінарних напівфабрикатів, і, відповідно, поліпшують якість пюреподібних перших страв.
  Повний текст PDF - 552.903 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Пушка О.
  • Гавриш А.
  • Нєміріч О.
  • Іщенко Т.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Пушка О. С. Технологічні властивості кулінарного напівфабрикату для пюреподібних перших страв / О. С. Пушка, А. В. Гавриш, О. В. Нєміріч, Т. І. Іщенко // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2016. - Т. 22, № 4. - С. 175-184. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2016_22_4_23.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Пушка Олександр Сергійович (технічні науки)
  • Пушка Ольга Сергіївна (технічні науки)
  • Гавриш Андрій Володимирович (технічні науки)
  • Нєміріч Олександра Володимирівна (технічні науки)
  • Іщенко Тетяна Іванівна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського