Наукова періодика України Наукові праці Національного університету харчових технологій


Кошова В. М. 
Дослідження впливу різних рас дріжджів на зброджування пивного сусла і якість готового пива / В. М. Кошова, Л. Р. Решетняк, А. М. Куц // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2015. - Т. 21, № 1. - С. 220-226. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2015_21_1_30
Досліджено вплив трьох рас пивоварних дріжджів: Німецької, Датської та сухих дріжджів німецької раси Saf lager W 34/70 на зброджування 11-відсоткового пивного сусла, виготовленого із суміші пшеничного і ячмінного солодів в умовах мініпивоварні. Встановлено, що більш якісне пиво отримується із застосуванням Датської та Німецької рас дріжджів. Сухі дріжджі Saf lager W 34/70 не бажано використовувати в сухому вигляді, як це прийнято на більшості мініпивоварень. Якщо не має змоги відмовитись від сухих дріжджів, для підвищення ефективності використання їх попередньо потрібно активізувати.
  Повний текст PDF - 322.377 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Кошова В.
  • Решетняк Л.
  • Куц А.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Кошова В. М. Дослідження впливу різних рас дріжджів на зброджування пивного сусла і якість готового пива / В. М. Кошова, Л. Р. Решетняк, А. М. Куц // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2015. - Т. 21, № 1. - С. 220-226. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2015_21_1_30.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Решетняк Людмила Расулівна (технічні науки)
  • Куц Анатолій Михайлович (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського