Наукова періодика України | Наукові праці Національного університету харчових технологій | ||
Орлюк Ю. Т. Дослідження ліполізу в сирі, що визріває за участі двох видів плісняви / Ю. Т. Орлюк, М. І. Степанищев // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2015. - Т. 21, № 1. - С. 215-219. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2015_21_1_29 Для оцінки інтенсивності ліполізу в сирі, що визріває за участі двох видів плісняви, показники, які характеризують ліполіз, порівняно з відповідними показниками сирів Рокфор і Камамбер. Кількість вільних жирних кислот у сирі визначали колориметричним методом, їх якісний склад досліджували методом газорідинної хроматографії, леткі жирні кислоти - методом дистиляції. Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Орлюк Ю. Т. Дослідження ліполізу в сирі, що визріває за участі двох видів плісняви / Ю. Т. Орлюк, М. І. Степанищев // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2015. - Т. 21, № 1. - С. 215-219. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2015_21_1_29.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |