Наукова періодика України Наукові праці Національного університету харчових технологій


Орлюк Ю. Т. 
Дослідження ліполізу в сирі, що визріває за участі двох видів плісняви / Ю. Т. Орлюк, М. І. Степанищев // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2015. - Т. 21, № 1. - С. 215-219. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2015_21_1_29
Для оцінки інтенсивності ліполізу в сирі, що визріває за участі двох видів плісняви, показники, які характеризують ліполіз, порівняно з відповідними показниками сирів Рокфор і Камамбер. Кількість вільних жирних кислот у сирі визначали колориметричним методом, їх якісний склад досліджували методом газорідинної хроматографії, леткі жирні кислоти - методом дистиляції.
  Повний текст PDF - 312.596 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Орлюк Ю.
  • Степанищев М.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Орлюк Ю. Т. Дослідження ліполізу в сирі, що визріває за участі двох видів плісняви / Ю. Т. Орлюк, М. І. Степанищев // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2015. - Т. 21, № 1. - С. 215-219. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2015_21_1_29.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Орлюк Юрій Тимофійович (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського