Наукова періодика України Наукові праці Національного університету харчових технологій


Карпутіна Д. Д. 
Дослідження мікробіологічних і фізико-хімічних показників сусла в технології ферментованих безалкогольних напоїв на основі натуральної рослинної сировини / Д. Д. Карпутіна, С. М. Тетеріна, М. В. Карпутіна, А. В. Короленко // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2014. - Т. 20, № 6. - С. 49-55. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2014_20_6_8
  Повний текст PDF - 247.053 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Карпутіна Д.
  • Тетеріна С.
  • Карпутіна М.
  • Короленко А.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Карпутіна Д. Д. Дослідження мікробіологічних і фізико-хімічних показників сусла в технології ферментованих безалкогольних напоїв на основі натуральної рослинної сировини / Д. Д. Карпутіна, С. М. Тетеріна, М. В. Карпутіна, А. В. Короленко // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2014. - Т. 20, № 6. - С. 49-55. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2014_20_6_8.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Тетеріна Світлана Миколаївна (технічні науки)
  • Карпутіна Маргарита Віталіївна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського