Наукова періодика України | Наукові праці Національного університету харчових технологій | ||
Шульга О. С. Оптимізація технології виробництва екструзійних картоплепродуктів з використанням додаткової сировини / О. С. Шульга, Л. B. Грибович, C. І. Шульга // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2014. - Т. 20, № 6. - С. 212-218. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2014_20_6_29 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Шульга О. С. Оптимізація технології виробництва екструзійних картоплепродуктів з використанням додаткової сировини / О. С. Шульга, Л. B. Грибович, C. І. Шульга // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2014. - Т. 20, № 6. - С. 212-218. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2014_20_6_29.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |