Наукова періодика України Наукові праці Національного університету харчових технологій


Шульга О. С. 
Оптимізація технології виробництва екструзійних картоплепродуктів з використанням додаткової сировини / О. С. Шульга, Л. B. Грибович, C. І. Шульга // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2014. - Т. 20, № 6. - С. 212-218. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2014_20_6_29
  Повний текст PDF - 262.577 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Шульга О.
  • Грибович Л.
  • Шульга C.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Шульга О. С. Оптимізація технології виробництва екструзійних картоплепродуктів з використанням додаткової сировини / О. С. Шульга, Л. B. Грибович, C. І. Шульга // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2014. - Т. 20, № 6. - С. 212-218. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2014_20_6_29.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Шульга Оксана Сергіївна (технічні науки)
  • Комаха Ольга Сергіївна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського