Наукова періодика України Наукові праці Національного університету харчових технологій


Сімурова Н. В. 
Високоінтенсивні підсолоджувачі і перспективи їх використання в дієтичному харчуванні / Н. В. Сімурова, Н. Ю. Зінченко, А. І. Кушнір, Я. Г. Бальон // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2014. - Т. 20, № 6. - С. 204-211. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2014_20_6_28
  Повний текст PDF - 272.544 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Сімурова Н.
  • Зінченко Н.
  • Кушнір А.
  • Бальон Я.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Сімурова Н. В. Високоінтенсивні підсолоджувачі і перспективи їх використання в дієтичному харчуванні / Н. В. Сімурова, Н. Ю. Зінченко, А. І. Кушнір, Я. Г. Бальон // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2014. - Т. 20, № 6. - С. 204-211. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2014_20_6_28.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Сімурова Наталія В'ячеславівна (хімічні науки)
  • Зінченко Наталія Юріївна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського