Наукова періодика України | Наукові праці Національного університету харчових технологій | ||
Сімурова Н. В. Високоінтенсивні підсолоджувачі і перспективи їх використання в дієтичному харчуванні / Н. В. Сімурова, Н. Ю. Зінченко, А. І. Кушнір, Я. Г. Бальон // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2014. - Т. 20, № 6. - С. 204-211. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2014_20_6_28 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Сімурова Н. В. Високоінтенсивні підсолоджувачі і перспективи їх використання в дієтичному харчуванні / Н. В. Сімурова, Н. Ю. Зінченко, А. І. Кушнір, Я. Г. Бальон // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2014. - Т. 20, № 6. - С. 204-211. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2014_20_6_28.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |