Наукова періодика України Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]


Палвашова Г. І. 
Використання прийомів біотехнології для підвищення виходу соку з капусти білоголової / Г. І. Палвашова, Т. І. Нікітчіна // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2018. - Т. 82, Вип. 2. - С. 80-88. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2018_82_2_15
  Повний текст PDF - 2.787 Mb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Палвашова Г.
  • Нікітчіна Т.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Палвашова Г. І. Використання прийомів біотехнології для підвищення виходу соку з капусти білоголової / Г. І. Палвашова, Т. І. Нікітчіна // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2018. - Т. 82, Вип. 2. - С. 80-88. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2018_82_2_15.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Палвашова Ганна Ігорівна (технічні науки)
  • Нікітчіна Тетяна Іванівна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського