Наукова періодика України Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]


Паламарчук І. П. 
Обгрунтування параметрів процесу інфрачервоного сушіння зернової продукції з віброхвильовим конвеєром / І. П. Паламарчук, С. В. Кюрчев, В. О. Верхоланцева // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2018. - Т. 82, Вип. 1. - С. 122-127. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2018_82_1_25
  Повний текст PDF - 1.883 Mb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Паламарчук І.
  • Кюрчев С.
  • Верхоланцева В.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Паламарчук І. П. Обгрунтування параметрів процесу інфрачервоного сушіння зернової продукції з віброхвильовим конвеєром / І. П. Паламарчук, С. В. Кюрчев, В. О. Верхоланцева // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2018. - Т. 82, Вип. 1. - С. 122-127. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2018_82_1_25.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Паламарчук Ігор Павлович (технічні науки)
  • Кюрчев Сергій Володимирович (технічні науки)
  • Верхоланцева Валентина Олександрівна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського