Наукова періодика України Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]


Герасим А. С. 
Вивчення функціональних особливостей фаршевих виробів з прісноводних риб / А. С. Герасим, Н. М. Кушніренко // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2016. - Т. 80, Вип. 2. - С. 34-37. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2016_80_2_9
  Повний текст PDF - 1.516 Mb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Герасим А.
  • Кушніренко Н.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Герасим А. С. Вивчення функціональних особливостей фаршевих виробів з прісноводних риб / А. С. Герасим, Н. М. Кушніренко // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2016. - Т. 80, Вип. 2. - С. 34-37. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2016_80_2_9.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Кушніренко Надія Михайлівна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського