Наукова періодика України | Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій] | ||
Герасим А. С. Вивчення функціональних особливостей фаршевих виробів з прісноводних риб / А. С. Герасим, Н. М. Кушніренко // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2016. - Т. 80, Вип. 2. - С. 34-37. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2016_80_2_9 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Герасим А. С. Вивчення функціональних особливостей фаршевих виробів з прісноводних риб / А. С. Герасим, Н. М. Кушніренко // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2016. - Т. 80, Вип. 2. - С. 34-37. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2016_80_2_9.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |