Наукова періодика України | Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій] | ||
Азарова Н. Г. Підвищення споживних властивостей рубаних напівфабрикатів із м'яса індика / Н. Г. Азарова, С. С. Стамікосто, Л.В. Агунова // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2016. - Т. 80, Вип. 2. - С. 90-94. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2016_80_2_19 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Азарова Н. Г. Підвищення споживних властивостей рубаних напівфабрикатів із м'яса індика / Н. Г. Азарова, С. С. Стамікосто, Л.В. Агунова // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2016. - Т. 80, Вип. 2. - С. 90-94. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2016_80_2_19.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |