Наукова періодика України Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]


Азарова Н. Г. 
Підвищення споживних властивостей рубаних напівфабрикатів із м'яса індика / Н. Г. Азарова, С. С. Стамікосто, Л.В. Агунова // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2016. - Т. 80, Вип. 2. - С. 90-94. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2016_80_2_19
  Повний текст PDF - 1.855 Mb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Азарова Н.
  • Стамікосто С.
  • Агунова Л.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Азарова Н. Г. Підвищення споживних властивостей рубаних напівфабрикатів із м'яса індика / Н. Г. Азарова, С. С. Стамікосто, Л.В. Агунова // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2016. - Т. 80, Вип. 2. - С. 90-94. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2016_80_2_19.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Агунова Лариса Володимирівна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського