Наукова періодика України | Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій] | ||
Шарахматова Т. Є. Підбір жирових компонентів для сумішей морозива з комбінованим складом сировини / Т. Є. Шарахматова, Г. С. Танасова // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2016. - Т. 80, Вип. 2. - С. 78-83. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2016_80_2_17 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Шарахматова Т. Є. Підбір жирових компонентів для сумішей морозива з комбінованим складом сировини / Т. Є. Шарахматова, Г. С. Танасова // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2016. - Т. 80, Вип. 2. - С. 78-83. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2016_80_2_17.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |