Наукова періодика України Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]


Шарахматова Т. Є. 
Підбір жирових компонентів для сумішей морозива з комбінованим складом сировини / Т. Є. Шарахматова, Г. С. Танасова // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2016. - Т. 80, Вип. 2. - С. 78-83. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2016_80_2_17
  Повний текст PDF - 2.381 Mb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Шарахматова Т.
  • Танасова Г.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Шарахматова Т. Є. Підбір жирових компонентів для сумішей морозива з комбінованим складом сировини / Т. Є. Шарахматова, Г. С. Танасова // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2016. - Т. 80, Вип. 2. - С. 78-83. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2016_80_2_17.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Танасова Ганна Сергіївна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського