Наукова періодика України Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]


Кепін М. І. 
Використання методів теорії подібності та розмірностей при фізико-математичному моделюванні процесів переробки плодів кісточкових культур холодним способом / М. І. Кепін // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2016. - Т. 80, Вип. 1. - С. 146-149. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2016_80_1_31
  Повний текст PDF - 1.024 Mb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Кепін М.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Кепін М. І. Використання методів теорії подібності та розмірностей при фізико-математичному моделюванні процесів переробки плодів кісточкових культур холодним способом / М. І. Кепін // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2016. - Т. 80, Вип. 1. - С. 146-149. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2016_80_1_31.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Кепін Микола Іванович (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського