Наукова періодика України Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]


Терзиев С. Г. 
Совершенствование теплотехнологий производства кофе / С. Г. Терзиев, Ю. О. Левтринская, О. Г. Бурдо // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2015. - Вип. 47(2). - С. 81-87. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2015_47%282%29__22
  Повний текст PDF - 868.882 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Терзиев С.
  • Левтринская Ю.
  • Бурдо О.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Терзиев С. Г. Совершенствование теплотехнологий производства кофе / С. Г. Терзиев, Ю. О. Левтринская, О. Г. Бурдо // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2015. - Вип. 47(2). - С. 81-87. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2015_47(2)__22.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Бурдо Олег Григорович (1942–) (фізико-математичні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського