Наукова періодика України Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]


Чорний В. М. 
Аналіз дисперсного стану рослинної сировини зернового походження / В. М. Чорний, Ю. Ю. Прищепа, Н. В. Лапіна, Г. В. Ляшко, А. В. Рибачок, Т. Г. Мисюра, Н. В. Попова, Ю. В. Запорожець // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2015. - Вип. 47(2). - С. 70-75. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2015_47%282%29__19
  Повний текст PDF - 597.594 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Чорний В.
  • Прищепа Ю.
  • Лапіна Н.
  • Ляшко Г.
  • Рибачок А.
  • Мисюра Т.
  • Попова Н.
  • Запорожець Ю.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Чорний В. М. Аналіз дисперсного стану рослинної сировини зернового походження / В. М. Чорний, Ю. Ю. Прищепа, Н. В. Лапіна, Г. В. Ляшко, А. В. Рибачок, Т. Г. Мисюра, Н. В. Попова, Ю. В. Запорожець // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2015. - Вип. 47(2). - С. 70-75. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2015_47(2)__19.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Мисюра Тарас Григорович (технічні науки)
  • Попова Наталія Вячеславівна (1958–) (фармацевтичні науки)
  • Попова Наталія Вікторівна (технічні науки)
  • Запорожець Юлія Владиславівна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського