Наукова періодика України Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]


Бурдо О. Г. 
Концентрирование экстрактов стевии в микроволновой вакуум-выпарной установке / О. Г. Бурдо, Н. В. Ружицкая, Т. А. Макаренко, С. А. Малашевич // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2015. - Вип. 47(2). - С. 67-70. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2015_47%282%29__18
  Повний текст PDF - 528.269 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Бурдо О.
  • Ружицкая Н.
  • Макаренко Т.
  • Малашевич С.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Бурдо О. Г. Концентрирование экстрактов стевии в микроволновой вакуум-выпарной установке / О. Г. Бурдо, Н. В. Ружицкая, Т. А. Макаренко, С. А. Малашевич // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2015. - Вип. 47(2). - С. 67-70. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2015_47(2)__18.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Бурдо Олег Григорович (1942–) (фізико-математичні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського