Наукова періодика України | Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій] | ||
Бурдо О. Г. Концентрирование экстрактов стевии в микроволновой вакуум-выпарной установке / О. Г. Бурдо, Н. В. Ружицкая, Т. А. Макаренко, С. А. Малашевич // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2015. - Вип. 47(2). - С. 67-70. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2015_47%282%29__18 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Бурдо О. Г. Концентрирование экстрактов стевии в микроволновой вакуум-выпарной установке / О. Г. Бурдо, Н. В. Ружицкая, Т. А. Макаренко, С. А. Малашевич // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2015. - Вип. 47(2). - С. 67-70. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2015_47(2)__18.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |