Наукова періодика України Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]


Заболоцкая Т. А. 
Изучение параметров сычужной коагуляции при производстве сыров, вырабатываемых с участием пропионовокислых бактерий / Т. А. Заболоцкая, Е. А. Давыдова // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2014. - Вип. 46(2). - С. 192-196. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2014_46%282%29__50
  Повний текст PDF - 1.551 Mb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Заболоцкая Т.
  • Давыдова Е.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Заболоцкая Т. А. Изучение параметров сычужной коагуляции при производстве сыров, вырабатываемых с участием пропионовокислых бактерий / Т. А. Заболоцкая, Е. А. Давыдова // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2014. - Вип. 46(2). - С. 192-196. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2014_46(2)__50.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського