Наукова періодика України | Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій] | ||
Заболоцкая Т. А. Изучение параметров сычужной коагуляции при производстве сыров, вырабатываемых с участием пропионовокислых бактерий / Т. А. Заболоцкая, Е. А. Давыдова // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2014. - Вип. 46(2). - С. 192-196. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2014_46%282%29__50 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Заболоцкая Т. А. Изучение параметров сычужной коагуляции при производстве сыров, вырабатываемых с участием пропионовокислых бактерий / Т. А. Заболоцкая, Е. А. Давыдова // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2014. - Вип. 46(2). - С. 192-196. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2014_46(2)__50. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |